Home EXCEL REGISTRU CASA
EXCEL REGISTRU CASA

 

Completarea registrului de casa este obligatoriu pentru orice firma activa. Practic se tine o evidenta clara a incasarilor si a platilor.

Scopul acestei aplicatii automatizata in Excel permite introducerea datelor in cadrul registrului de casa si vizualizarea registrului de casa pe fiecare luna in parte si pe fiecare zi in parte.

EXCEL REGISTRU DE CASA a fost achizitionat si este folosit de societati importante de la noi din tara, daca doriti sa-l achizitionati va rog sa ma contactati cu cea mai mare incredere.

Pentru a downloda si testa DEMO EXCEL REGISTRU CASA ZILNIC accesati link-ul de mai jos.


DOWNLOAD DEMO EXCEL REGISTRU DE CASA ZILNIC


Daca sunteti multumit de functionalitatea acestei aplicatii aveti posibilitatea sa achizitionati EXCEL REGISTRU CASA ZILNIC cu toate facilitatiile active contra sumei de 100 RON. Livrarea aplicatiei versiunea FULL se face prin email si plata acesteia in cont bancar.

Sunt disponibile versiunile EXCEL REGISTRU CASA ZILNIC cu 30 de pozitii, 50 de pozitii si 80 de pozitii pentru complectarea datelor in cadrul registrului de casa.

Versiunea EXCEL REGISTRU DE CASA LUNAR permite vizualizarea incasarilor si platilor pe o anumita luna, si deasemenea vizualizarea incasarilor si platilor pe o anumita zi.

 

DOWNLOAD DEMO EXCEL REGISTRU DE CASA LUNAR

 

Daca sunteti multumit de functionalitatea acestei aplicatii aveti posibilitatea sa achizitionati EXCEL REGISTRU CASA LUNAR cu toate facilitatile active contra sumei de 100 RON. Livrarea aplicatiei versiunea FULL se face prin email si plata acesteia in cont bancar.

 

EXCEL REGISTRU CASA LUNAR este structurat in urmatoarele module:

· foaia de calcul REG CASA LUNA permite vizualizarea si complectarea registrului de casa pe o anumita luna selectata

· foaia de calcul REG CASA ZI permite vizualizarea si complectarea registrului de casa pentru o anumita zi selectata

· foaia de calcul RON care permite introducerea platilor si a incasarilor in cadrul registrului de casa

 

Pentru modificari ale aplicatiei EXCEL REGISTRU CASA la cerintele dumneavoatra nu ezitati sa ma contactati la adresa de email moldovan_denes @ yahoo.com sau la urmatorul numar de telefon 0762 / 666124.