Scopul acestei aplicatii automatizata in Excel permite gestionarea, urmarirea sarcinilor si a responsabililor acestora in cadrul unei companii in modul in care responsabilii proiectelor isi desfasoara activitatea de lucru.

Se adreseaza clientilor care doresc sa controleze, sa ordoneze si sa automatizeze sarcinile. Prin urmarirea gradului de realizare a sarcinilor se realizeaza fluidizarea fluxului de lucru si eficientizarea activitatii. Interfata este prietenoasa intuitiva, usor de folosit si aplicatia EXCEL TASK MANAGER s-a impus ca fiind un instrument modern ideal si foarte util fiecarui manager modern.

Project managementul consta in planificarea, organizarea si gestionarea sarcinilor si resurselor ce urmaresc atingerea unui anumit obiectiv, fiind constrans de 3 factori: timp, cost si scop.

EXCEL TASK MANAGER presupune managementul sarcinilor care presupune existenta unui departament/sector condus de un leader care are printre alte atributiuni si pe aceea de a delega sarcini angajatilor din subordine si de a urmari realizarea acestora la timp si în conditii optime.

Pentru a downloda si testa DEMO EXCEL TASK MANAGER accesati link-ul de mai jos

 

DOWNLOAD DEMO EXCEL TASK MANAGER

 

Daca sunteti multumit de functionalitatea acestei aplicatii aveti posibilitatea sa achizitionati EXCEL TASK MANAGER cu toate facilitatiile active contra sumei de 100 RON .

 

EXCEL TASK MANAGER este structurat in urmatoarele module :

1 -  foaia de calcul SARCINI care permite introducerea sarciniilor alegand butonul INSERARE SARCINA unde avem : echipa responsabila, descrierea sarcinii, data de inceput a sarcinii, data de sfarsit a sarcinii, data de incheiere a sarcinii, persoanele responsabile de sarcina, status-ul proiectului(inchis sau deschis) si timpul efectiv de lucru introdus in procente care reprezinta cat la suta din timpul alocat unei zi de lucru trebuie lucrat la sarcina respectiv

2 -  foaia de calcul CALENDAR care permite reprezentarea grafica a desfasurarii proiectelor alegand butonul CREAZA CALENDAR

Pentru modificari ale aplicatiei EXCEL TASK MANAGER la cerintele dumneavoatra nu ezitati sa ma contactati la adresa de email moldovan_denes @ yahoo.com sau la urmatorul numar de telefon 0762 / 666124.