Completarea registrului de casa este obligatoriu pentru orice firma activa. Practic se tine o evidenta clara a incasarilor si a cheltuelilor in numerar.

Scopul acestei aplicatii automatizata in Excel permite introducerea datelor in cadrul registrului de casa si vizualizarea registrului de casa.

Pentru a downloda si testa DEMO EXCEL REGISTRU CASA LUNAR care permite vizualizarea incasarilor pe luna si pe zile  accesati link-ul de mai jos:

 

DOWNLOAD REGISTRU CASA LUNAR

 

EXCEL REGISTRU DE CASA este disponibil si in versiunea simplificata.

EXCEL REGISTRU DE CASA este folosit cu success si de alte firme. Versiunea achizitionata a aplicatiei este mult mai elaborata si permite vizualizarea registrului de casa pe luna si pe zile.

Daca sunteti multumit de functionalitatea acestei aplicatii aveti posibilitatea sa achizitionati EXCEL REGISTRU CASA LUNAR cu toate facilitatiile active contra sumei de 100 RON.

Este disponibil si programul EXCEL REGISTRU DE INCASARI PLATI automatizat.

Pentru modificari ale aplicatiei EXCEL REGISTRU CASA LUNAR la cerintele dumneavoatra nu ezitati sa ma contactati la adresa de email moldovan_denes @ yahoo.com sau la urmatorul numar de telefon 0762 / 666124.