Managementul stocurilor si a depozitelor joaca un rol important in buna functionare a firmei, chiar mai mult daca aceasta este dedicata fabricarii si distributiei de produse.

EXCEL GESTIUNE STOCURI ne permite sa avem o buna gestionare a materialelor noastre precum si cunoasterea situatiei actuale a depozitului nostru sau sa cunoastem toate miscarile pe care produsele noastre le-au suferit sau unde a fost trimisa marfa noastra.

EXCEL GESTIUNE STOCURI ne permite sa desfasuram un management perfect al produselor noastre respectiv sa obtinem rapoarte. Interfata este prietenoasa intuitiva, usor de folosit si aplicatia EXCEL GESTIUNE STOCURI s-a impus ca fiind un instrument modern ideal si foarte util in gestiunea stocurilor.

Pentru functionarea corecta a aplicatiei EXCEL GESTIUNE STOCURI din CONTROL PANEL alegem optiunea REGION AND LANGUAGE, dupa care in cadrul optiunii FORMAT alegem optiunea ROMANIAN. Valorile numerice in cadrul aplicatiei EXCEL GESTIUNE STOCURI se vor introduce folosind ca separator la zecimale virgula. EXEMPLU: 1560,45

 

EXCEL GESTIUNE STOCURI CU GESTIUNE SIMPLA

 

Pentru a downloda si testa DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI cu GESTIUNE SIMPLA accesati link-ul de mai jos. Introducerea datelor in cadrul aplicatiei  DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI se realizeaza folosind formularele din cadrul foi de calcul FORMULAR.

DOWNLOAD DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI SIMPLA  Varianta 1

DOWNLOAD DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI SIMPLA  Varianta 2 

Daca sunteti multumit de functionalitatea acestei aplicatii aveti posibilitatea sa achizitionati EXCEL GESTIUNE STOCURI cu GESTIUNE SIMPLA avand toate facilitatiile active contra sumei de 200 RON.

 

EXCEL GESTIUNE STOCURI CU NOTE DE INTRARE / IESIRE

 

Pentru a downloda si testa DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI cu NOTE DE INTRARE si NOTE DE IESIRE al produselor accesati link-ul de mai jos. Introducerea datelor in cadrul aplicatiei  DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI se realizeaza folosind formularele din cadrul foi de calcul FORMULAR.

DOWNLOAD DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI NOTA DE INTRARE NOTA DE IESIRE

Daca sunteti multumit de functionalitatea acestei aplicatii aveti posibilitatea sa achizitionati EXCEL GESTIUNE STOCURI cu NOTE DE INTRARE si NOTE DE IESIRE avand toate facilitatiile active contra sumei de 200 RON.

 

EXCEL GESTIUNE STOCURI CU NOTE DE INTRARE / IESIRE SI DEVIZ INCLUS

 

Pentru a downloda si testa DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI cu NOTE DE INTRARE/IESIRE al produselor si DEVIZ inclus accesati link-ul de mai jos. Introducerea datelor in cadrul aplicatiei  DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI se realizeaza folosind formularele din cadrul foi de calcul FORMULAR.

DOWNLOAD DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI NOTA DE INTRARE/IESIRE DEVIZ INCLUS

Daca sunteti multumit de functionalitatea acestei aplicatii aveti posibilitatea sa achizitionati EXCEL GESTIUNE STOCURI cu NOTE DE INTRARE / IESIRE si DEVIZ inclus avand toate facilitatiile active contra sumei de 200 RON.

 

EXCEL GESTIUNE STOCURI CU - NIR FARA TVA - FACTURA - CHITANTA

Pentru a downloda si testa DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI cu NOTE DE INTRARE RECEPTIE (NIR) al produselor, FACTURA si CHITANTA inclusa accesati link-ul de mai jos. Introducerea datelor in cadrul aplicatiei  DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI se realizeaza folosind formularele din cadrul foi de calcul FORMULAR.

DOWNLOAD DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI - NIR FARA TVA - FACTURA - CHITANTA

Daca sunteti multumit de functionalitatea acestei aplicatii aveti posibilitatea sa achizitionati EXCEL GESTIUNE STOCURI cu NOTE DE INTRARE RECEPTIE, FACTURA si CHITANTA incluse avand toate facilitatiile active contra sumei de 200 RON.

 

Pentru EXCEL GESTIUNE NIR DETALIAT CU TVA  dati click pe link-urile de mai jos :

 

EXCEL GESTIUNE STOCURI CU - NIR CU TVA - FACTURA - CHITANTA - BON CONSUM

 

EXCEL GESTIUNE STOCURI CU - NIR CU TVA - BON CONSUM

 

La apasarea butonului GESTIUNE NOUA va aparea un mesaj intrebandu-ne daca dorim sa stergem toate datele stocate, pentru a incepe un nou management al stocurilor. Acest buton va elimina toate intrarile respectiv iesirile produselor si caracteristicile lor.

La apasarea butonului CATALOG MODIFICARI vom avea access la un nou formular unde vom putea selecta codul produsului si putem modifica deasemenea numele sau chiar descrierea acestuia.

La apasarea butonului INTRARI un nou formular va aparea unde se va putea completa datele marfurilor de intrare.

La apasarea butonului IESIRE un nou formular va aparea unde se va putea completa datele marfurilor de iesire.

Pentru a avea o buna gestionare a stocurilor trebuie sa stim stocul actual al produselor noastre precum si efectuarea unor analize care sa ne permita sa avem un stoc minimal pentru a satisface cerintele clientilor nostrii.

La apasarea butonului RAPOARTE va aparea un nou formular de unde putem selecta raportul pe care vrem sa-l obtinem.

Pentru modificari ale aplicatiei EXCEL GESTIUNE STOCURI la cerintele dumneavoatra nu ezitati sa ma contactati la adresa de email moldovan_denes @ yahoo.com sau la urmatorul numar de telefon 0762 / 666124.