EXCEL GESTIUNE STOCURI CU - NIR DETALIAT cu TVA - ADAOS - BON CONSUM

 

Pentru a downloda si testa DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI cu PRINTAREA NIR -ULUI DETALIAT CU TOT CU TVA SI ADAOSUL COMERCIAL PRACTICAT al produselor, si BON DE CONSUM inclusa accesati link-ul de mai jos. Introducerea datelor in cadrul aplicatiei  DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI se realizeaza folosind formularele din cadrul foi de calcul FORMULAR.

 

DOWNLOAD DEMO EXCEL GESTIUNE STOCURI NIR BON DE CONSUM

 

EXCEL GESTIUNE STOCURI este folosit cu success si de alte firme. Versiunea achizitionata a aplicatiei este mult mai elaborata.

Daca sunteti multumit de functionalitatea acestei aplicatii aveti posibilitatea sa achizitionati EXCEL GESTIUNE STOCURI cu NIR DETALIAT CU TOT CU TVA SI ADAOSUL COMERCIAL PRACTICAT SI BON DE CONSUM incluse avand toate facilitatiile active contra sumei de 200 RON.

La apasarea combinatiei de taste CTRL+G va aparea un mesaj intrebandu-ne daca dorim sa stergem toate datele stocate, pentru a incepe un nou management al stocurilor. Acest buton va elimina toate intrarile respectiv iesirile produselor si caracteristicile lor.

La apasarea butonului CATALOG MODIFICARI vom avea access la un nou formular unde vom putea selecta codul produsului si putem modifica deasemenea numele sau chiar descrierea acestuia.

La apasarea butonului INTRARI un nou formular va aparea unde se va putea completa datele marfurilor de intrare.

La apasarea butonului IESIRE un nou formular va aparea unde se va putea completa datele marfurilor de iesire.

Pentru a avea o buna gestionare a stocurilor trebuie sa stim stocul actual al produselor noastre precum si efectuarea unor analize care sa ne permita sa avem un stoc minimal pentru a satisface cerintele clientilor nostrii.

La apasarea butonului RAPOARTE va aparea un nou formular de unde putem selecta raportul pe care vrem sa-l obtinem.

Pentru modificari ale aplicatiei EXCEL GESTIUNE STOCURI la cerintele dumneavoatra nu ezitati sa ma contactati la adresa de email moldovan_denes @ yahoo.com sau la urmatorul numar de telefon 0762 / 666124.