Scopul acestei aplicatii automatizata in Excel este de a permite editarea si tiparirea de facturi A5, facturi A4, chitantier, avize de insotire a marfii, facturi proforme, monetar fara a mai fi necesare formularele tipizate.

 

EXCEL FACTURIER COTE TVA DIFERITE PRET UNITAR in LEI

 

Pentru a downloda si testa versiunea DEMO EXCEL FACTURIER cu COTE TVA DIFERITE , PRET UNITAR in LEI accesati link-ul de mai jos.

DOWNLOAD EXCEL FACTURIER COTE TVA DIFERITE LEI

 

EXCEL FACTURIER COTE TVA DIFERITE PRET UNITAR in EURO si in LEI

 

Pentru a downloda si testa versiunea DEMO EXCEL FACTURIER cu COTE TVA DIFERITE , PRET UNITAR in EURO si in LEI accesati link-ul de mai jos.

DOWNLOAD EXCEL FACTURIER COTE TVA DIFERITE EURO LEI

 

Pentru functionarea corecta a aplicatiei EXCEL FACTURIER din CONTROL PANEL alegem optiunea REGION AND LANGUAGE, dupa care in cadrul optiunii FORMAT alegem optiunea ROMANIAN. Valorile numerice in cadrul aplicatiei EXCEL FACTURIER se vor introduce folosind ca separator la zecimale virgula. EXEMPLU: 1560,45

Daca sunteti multumit de functionalitatea acestei aplicatii aveti posibilitatea sa achizitionati EXCEL FACTURIER  cu toate facilitatiile active contra sumei de 100 RON.

In versiunea EXCEL FACTURIER cu toate facilitatile active aveti posibilitatea sa introduceti dumneavoastra toate datele de care aveti nevoie in foaia de de calcul SETARI.

Pentru modificari ale aplicatiei EXCEL FACTURIER la cerintele dumneavoatra nu ezitati sa ma contactati la adresa de email moldovan_denes @ yahoo.com sau la urmatorul numar de telefon 0762 / 666124.