Scopul acestei aplicatii automatizata in Excel este de a permite editarea si tiparirea de chitante fara a mai fi necesare formularele tipizate precum si generarea de rapoarte pe baza chitantelor emise.

Petru a downloda si testa versiunea DEMO EXCEL CHITANTIER accesati link-ul de mai jos.

 

DOWNLOAD DEMO EXCEL CHITANTIER 

 

Este disponibila si versiunea EXCEL CHITANTIER care contine campul CIF/CNP pentru clienti precum si versiunea  ACCESS CHITANTIER realizata in ACCESS.

Este disponibil si pachetul EXCEL CHITANTIER impreuna cu EXCEL REGISTRU CASA care sunt in legatura si care la printarea chitantei salveaza automat datele in registrul de casa.

Pentru functionarea corecta a aplicatiei EXCEL CHITANTIER din CONTROL PANEL alegem optiunea REGION AND LANGUAGE, dupa care in cadrul optiunii FORMAT alegem optiunea ROMANIAN. Valorile numerice in cadrul aplicatiei EXCEL CHITANTIER se vor introduce folosind ca separator la zecimale virgula. EXEMPLU: 1560,45

Daca sunteti multumit de functionalitatea acestei aplicatii aveti posibilitatea sa achizitionati EXCEL CHITANTIER  cu toate facilitatiile active contra sumei de 50 RON. In versiunea EXCEL CHITANTIER cu toate facilitatile active aveti posibilitatea sa introduceti dumneavoastra toate datele de care aveti nevoie in foaia de de calcul SETARI.

Pentru modificari ale aplicatiei EXCEL CHITANTIER la cerintele dumneavoatra nu ezitati sa ma contactati la adresa de email moldovan_denes @ yahoo.com sau la urmatorul numar de telefon 0762 / 666124.